.

.

GUENSMDKJF Bohemia Boho, Комплект от 2 теми, Регулируеми Работни Шапки, Работна Шапка с Хубав Принтом и Бутони, Пищната Шапка-Тюрбан за Жени и Мъже

GUENSMDKJF Bohemia Boho, Комплект от 2 теми, Регулируеми Работни Шапки, Работна Шапка с Хубав Принтом и Бутони,

мнение на клиента:

BGN 0.00
Наличност
В магазина

Може да се използва като шапка на готвач, шапка за спа-салон за красота и др ★ грижа Инструкции : Ръчно пране в хладка вода и изсушаване на въздуха, след измиване и леко го преместете шапки, за да си върне им форма. ★ Качествена материя : е Изработена от дишащ и мек полиестер, памучни кърпи, впитывающее пот, с еластична лента и регулируема завязкой.Ние разработваме шапки, с бутоните за защита на ухото за тези, които носят маска.Дизайн : - Превръзка от неопрен за пот на челото - Еластична лента на гърба - Регулируема лента, завязывающаяся носа - Две странични копчета за облекчаване на болки в областта на ушите : Тези работни шапки са подходящи за всички видове глави и прически в различни индустрии, да се използва като шапки за еднократна употреба готвач, шапки за еднократна употреба за салони за красота и така нататък Пране : Шапка може да се пере в машина или на ръка. полиэфирное влакна.Може да се използва като шапка на готвач, шапка за спа-салон за красота и др ★ грижа Инструкции : Ръчно пране в хладка вода и изсушаване на въздуха, след измиване и леко го преместете шапки, за да си върне им форма. ★ Качествена материя : е Изработена от дишащ и мек полиестер, памучни кърпи, впитывающее пот, с еластична лента и регулируема завязкой. ★ Дизайн, впитывающая пот : на челото отпред е вградена защитна лента за усвояване на влага, за да успеете да останете сухи.

Основни свойства

Material:
Breathable polyester
Package includes:
2 x Working hat with button:
Adjustable:
The caps are fit for any head shape.
Design:
- Sweatband on forehead:
- Elastic band on back:
- Adjustable band tie in bow:
- Two side button to release your pain on ear:
Wide Occasions:
These working caps are suitable for all head types and hairstyles in different industries, can be served as chef caps, beauty spa caps and so on:
Washing:
The hats can be machine-washed or hand-washed.:

Клиентите също го харесват