.

.

Чанта-портфейл ONV за Huawei Honor X7 - Кожен калъф с панти капак Luxry Diamond, отделение за карти и Противоударной стойка, Магнитен калъф за телефон Huawei Honor X7 [Блясък] -Черен

Чанта-портфейл ONV за Huawei Honor X7 - Кожен калъф с панти капак Luxry Diamond, отделение за карти и Противоударной

мнение на клиента:

BGN 0.00
Наличност
В магазина

? Технически характеристики : Съвместима модел : Само за Huawei Honor X7 Материал : изкуствена кожа и мека вътрешна обвивка, Тегло : 70 g съдържание на Пакета : 1 Х калъф-портфейл Huawei Honor X7 ?Характеристики : 1.
? [Материал премиум качество]-Висококачествена изкуствена кожа Huawei Honor X7 предпазва вашия телефон от надраскване, броня, scuffs и на падане от височина, осигурявайки комфортно захващане.Предпазва капак от случайно отваряне.Вашето удовлетворение Винаги ще бъде Единственият Ни Goal.
?[Точни деколтета] Специално разработени за Huawei Honor X7 точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и включете в контакта, без да махате калъф. Магнитна закопчалка Със силна магнитна закопчалка, лесно се отваря и затварящ, осигурява безопасността на вашия телефон и аксесоари. Изработен от висококачествена естествена кожа с добра консистенция и приятен на допир.
? [Чантата си и поставка] : Кожена чанта-портфейл Huawei Honor X7 е оборудван с отделения за карти и джоб за пари, в която да съхранявате удобно документ за самоличност, кредитни карти и пари в брой, а функцията на поставка за гледане без помощта на ръцете позволява на телефона да стои независимо, можете свободно да регулирате ъгъла на преглед, за да намерите най-добрия ъгъл. Точни деколтета : лесен достъп до всички бутони, бутон за захранване, камера, динамика и конектора.Стабилна конструкция с магнитен капак, който се затваря предната част на екрана на вашия телефон, като го предпазва в затворено състояние, като предотвратява попадането на надраскване и мръсотия.? [Съвместима модел телефон]-настроен за Huawei Honor X7. Защита на цялото тяло : Кожен калъф Huawei Honor X7 с мека вътрешна обвивка, която осигурява максимална защита срещу удари, удари, неравностите и драскотини, предпазва вашия телефон на 360 °.Материал премиум качество осигурява дълъг живот и издръжливост на своята практика. Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купуват, снимките са само за справка.Мека вътрешна обвивка от TPU улеснява инсталацията и изтегляне, не поцарапает вашия телефон.===================================================================================================.Идеален за видеоразговори и гледане на филми. Многофункционалност : минимум 3 отделения за самоличност, кредитни карти или визитни картички и снимки, 1 вътрешно отделение за пари в брой, чекове и така нататък.

Основни свойства

Клиентите също го харесват