.

.

BIENKA KFJBX 10 бр. Вратата Античен Бронз Шкаф, Кутия За Бижута, Дървена Ковчег направи си САМ Украса на Панта за Мебели Съединители с Винтове Панта

BIENKA KFJBX 10 бр. Вратата Античен Бронз Шкаф, Кутия За Бижута, Дървена Ковчег направи си САМ Украса на Панта

мнение на клиента:

BGN 0.00
Наличност
В магазина

Използва се като гърба на китара от кутии за пури, или като обикновени панти в повечето занаяти.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато ще се затвори вратата.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящ за много видове мебели, за да украсят и т.н. По размер, може да се използва в изящни кутии или на куклени къщички.Използва се като гърба на китара от кутии за пури, или като обикновени панти в повечето занаяти.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато ще се затвори вратата.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящ за много мебели, за да украсят и т.н. По размер, може да се използва в изящни кутии или на куклени къщички. Параметри : Цвят : бронзаМатериал : цинк сплавразмер джантите : около 63*39 мм Опаковка в пакет : 10 с подходящи винтове Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния продукт.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж здрав и Издръжлив.

Основни свойства

Color:
bronze
Material:
Zinc Alloy
Hinge size:
about 63 * 39mm
Package Included:
10 with matching screws:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the real item. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Robust, durable, and durable. :

Клиентите също го харесват