.

.

HHYGR 2-в-1 Спрей за очи, USB Акумулаторна Мини-отпариватель за очите, с 2 дюзи, Преносимо устройство за овлажняване на очите, премахва Умората на очите

HHYGR 2-в-1 Спрей за очи, USB Акумулаторна Мини-отпариватель за очите, с 2 дюзи, Преносимо устройство за овлажняване

мнение на клиента:

BGN 29.92
Наличност
В магазина

Нано-спрей за очи : спрей за очи, който генерира нано-йонни частици, двойки пълна мощност за 30 секунди.Това е чудесен подарък за семейство, приятели за рожден ден, Коледа.Просто напълнете го с вода, кликнете върху бутона, и след това той автоматично ще пусне приятна мъгла.Една голяма дюза за възрастни и един малък за деца могат да се погрижат за семеен търсенето.Нано-спрей за очи : спрей за очи, който генерира нано-йонни частици, двойки пълна мощност за 30 секунди.Това е чудесен подарък за семейство, приятели за рожден ден, Коледа.Една голяма дюза за възрастни и един малък за деца могат да се погрижат за семеен търсенето.Пакетът включва : 1 x спрей за грижа за очи 1 x голяма превръзка за очи 1 x малка превръзка за очи 1 x USB кабел 1 х ръководство за потребителя.Просто напълнете го с вода, кликнете върху бутона, и след това той автоматично ще пусне приятна мъгла. Накрайник 2 размери : спрей за очи се доставя с две дюзи размери, по-удобно и не тече.Тип отворен капак Easy Clean : повече грижи за здравето си, чрез спрей директно в очите, намалява контакт с въздуха, изолиране на замърсяването на въздуха, могат да бъдат премахнати и промыт, повече здраве. Питайте очите в продължение на 1 минута, за да се чувстват по-влажна, на 360 градуса питайте очите.Мелкодисперсный мъгла, която помага за облекчаване на напрежението на очите и проблеми със суха кожа.Зареждане чрез USB : Лесен за използване, джобен размер.Тип отворен капак Easy Clean : повече грижи за здравето си, чрез спрей директно в очите, намалява контакт с въздуха, изолиране на замърсяването на въздуха, могат да бъдат премахнати и промыт, повече здраве.Пръскачка за очи 2 в 1 : за Дълбоко почистване, измива замърсяване и чужди тела около очите, подхранва очите на 360 градуса, премахва сухота и парене в очите, може да се използва с разтвор за грижа за очите.Мелкодисперсный мъгла, която помага за облекчаване на напрежението на очите и проблеми със суха кожа. бързото малко хидратация на вашата кожа.Зареждане чрез USB : Лесен за използване, джобен размер. бързото малко хидратация на вашата кожа.

Основни свойства

Item Type:
Eye Sprayer
Size:
90x 34.5x 73mm
Material:
plastic + silicone
Water tank capacity:
15ml
Charging time:
be charged for 2-3 hours the first time it is used
Function:
1. Long-term care, carry it with you, replenish moisture and nutrients. 2. Nourish the eyes for 1min to feel more moisturized, 360 degrees nourish the eyes.
Package includes:
1 x eye care spray:
1 x large eye patch:
1 x small eye patch:
1 x USB cable:
1 x manual :

Клиентите също го харесват