.

.

Ковчег За Великденски Яйца, Емайла Великденско Яйце В Ретро Стил, Органайзер За Бижута Кутия За Украшения, Декорация, Подарък

Ковчег За Великденски Яйца, Емайла Великденско Яйце В Ретро Стил, Органайзер За Бижута Кутия За Украшения, Декорация,

мнение на клиента:

BGN 8.37
Наличност
В магазина

Висококачествен и цинк сплав - Това е украса на великденски, изработени от висококачествена сплав с, детализировано, ярко и реалистично, и ще продължи дълго.Дизайн с емайла рисувани - Тази навесная ковчег за украшения изпълнена с емайла рисувани, меки и наситени цветове, с красива фигура, нежна и елегантна.Изискан и красив дизайн великденски яйца с красив дизайн, лек и елегантен.Красиво декоративно украшение и хубав подарък за вашите приятели.Обхват на приложение - Ковчег за украшения Egg може да стане вашата отличителна кутия за бижута за съхранение на пръстени, колиета, украшения и т.н. най-Добрият подарък - Тази кутия за яйца на фаберже с размер 7 х 4 см / 2,8 х 1,6 инча е идеалното украшение за яйца за рожден ден, сватба или друг празник или събитие.Висококачествен и цинк сплав - Това е украса на великденски, изработени от висококачествена сплав с, детализировано, ярко и реалистично, и ще продължи дълго.Дизайн с емайла рисувани - Тази навесная ковчег за украшения изпълнена с емайла рисувани, меки и наситени цветове, с красива фигура, нежна и елегантна.Изискан и красив дизайн великденски яйца с красив дизайн, лек и елегантен.Красиво декоративно украшение и хубав подарък за вашите приятели.Обхват на приложение - Ковчег за украшения Egg може да стане вашата отличителна кутия за бижута за съхранение на пръстени, колиета, украшения и т.н. най-Добрият подарък - Тази кутия за яйца на фаберже с размер 7 х 4 см / 2,8 х 1,6 инча е идеалното украшение за яйца за рожден ден, сватба или друг празник или събитие.Параметри : Материал : Цинк сплавразмер : прибл. 7 х 4 см /2,8 х 1,6 инча съдържание на Пакета : 1 х кутия за съхранение на бижута Забележка : 1. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.2. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Основни свойства

Material:
Zinc alloy
Size:
Approx. 7 x 4cm / 2.8 x 1.6in
Package List:
1 x Jewelry Storage Box:
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Клиентите също го харесват