.

.

PZJ-със Стъклен Капак 10 Часа Бижутериен Дисплей Кутия За Съхранение за Носене на Гривна Тава Изкуствена Кожа Black за Мъже, Жени, B

PZJ-със Стъклен Капак 10 Часа Бижутериен Дисплей Кутия За Съхранение за Носене на Гривна Тава Изкуствена Кожа

мнение на клиента:

BGN 128.27
Наличност
В магазина

★ Класически дизайн : кутия за часовници и със стъклен капак почти винаги произвеждат много елегантно и неповторимо впечатление.Кожата също има специална защита и стабилност, което може да осигури подходяща лекар по дентална медицина за ценни часа. ★ Предпазител : да се съхранява на детективи далеч от ценните неща.Корпус е снабден с трайни заключване, отговарящ за безопасността на вашите часа и предотвращающим им падане и счупване при падане на кутията. ★ Безопасно място за съхранение на часа : кутия за часовници е най-подходящ за съхранение на часа на дома в гардероба в хола или спалнята.За най-красивите часовници винаги са декоративни, елегантен корпус и може да заеме специално място в стъклена витрина. ★ Перфектен подарък : Тази кутия за съхранение на часа, са много подходящи за лична употреба (мъже, жени) и използване на часова магазина, може да защити своя часовник от прах, драскотини или щети часа.Изящни подаръци за всеки празник като Ден на Св. Валентин, Коледа, рожден ден, промоция и др ★ Многоцелеви : кутия за съхранение на часа може да се използва за съхранение на часовници и бижута.Той е подходящ не само за семейна употреба, но и за търговски цели, подходящ за колекции, а също така е подходящ като подарък за роднини и приятели. параметри : Име на продукта : Кутия за часовматериал : изкуствена кожа Размер : 25*20*8 см Помещение включва : ★ 1 * Кутия за часовпримечание : ★ дължи На различни монитори снимка може да не отговаря на действителната цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът му съвпада с образа ★ Тъй като измервания са направени на ръка, моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, благодаря за разбирането.

Основни свойства

Product name:
Watch box
Material:
PU leather
Size:
25*20*8cm
The package includes:
★1*Watch box:
note:
★Due to different monitors, the picture may not match the actual color of the product. We guarantee that the style is the same as the picture:
★Because it is manual measurement, please allow an error of 1-3cm, thank you for your understanding. :

Клиентите също го харесват