.

.

QYER Ръчно изработени Арт Лапне Куката, Определени за Гоблени Кука Бродерия направи си САМ Комплект за бродиране САМ Сладолед Килим Дуан Дуан Бродерия Карикатура Ан?

QYER Ръчно изработени Арт Лапне Куката, Определени за Гоблени Кука Бродерия направи си САМ Комплект за бродиране

мнение на клиента:

BGN 0.00
Наличност
В магазина

Създаване на цветни произведения на изкуството - това е и забавно, забавно и интересно.Това е идеалното средство за пътуване, и можете да го вземете с вас, където и да отидете.Можете да шия възглавници, килими, ковриги, завеси, възглавнички, etc. [Творчество и забавление] Започнете ново хоби с нашите технологични килим с кука за врата се затвори.Пожелавам ви весела настроението всеки ден и всичко най-хубаво!Вашето време остава тук.На повечето празници или фестивали това може да е подарък за деца, подарък за майка, подарък за приятели и подарък за двойки.Това е добре сготвени и уникално ястие. [Идеята за големия подарък] : Като подарък за себе си, може в голяма степен да изрази своята искреност. [Творчество и забавление] Започнете ново хоби с нашите технологични килим с кука за врата се затвори. [Функция] Първокласен ръчно изработени продукти, дават ви възможност да се отдадете на ръкоделието, заедно с децата (около 8-10 години).Изключителна изработка е подходяща за вас, както и може да се използва като подарък за приятелите, семейството и любимите си.Създаване на цветни произведения на изкуството - това е и забавно, забавно и интересно.Това е добре сготвени и уникално ястие. [Идеята за големия подарък] : Като подарък за себе си, може в голяма степен да изрази своята искреност.by себе си.Платното е с цветна маркировка ще направи вашата работа на собствените си ръце, по-удобно и спокойна, а също така ще ви помогне да запомни местоположението на проекта, независимо от това колко дълго сте го спестявали. [Започнете нещо съвсем ново! 】 Искате да опитате нов процес, но не знаете откъде да започнете, не е ли така?Ние разбираме!Предимство набор защелкивающихся куки в това, че в комплекта са включени бяло платно в окото, пособия за рисуване, цветни картички, конци за бродерия и куки за плетене, така че можете да започнете да го използвате веднага!.Това не е така разпространено, както и други подаръци.-Размерът се определя ръчно, така че той може да се различават малко.

Основни свойства

Product process:
hand-woven
Product style:
modern and simple
Product material; acrylic fiber:
Product size:
38 * 50cm
Material:
100% acrylic wool + polyester substrate
Package includes:
1 set of locking hook kit
Intimate tips:
-Knitting kits for children, beginners and craftsmen. [It contains needles] So adult supervision is required.:
-This product is a semi-finished product, you must manufacture it yourself.:
-The size is determined manually, so it may be slightly different.:
-Due to light conditions, monitor brightness/contrast settings and other reasons, the actual product color may be slightly different from the picture, please understand!:
Please note:
please refer to the label on the yarn to find the correct color to use
ooking forward to your next visit. I wish you a happy mood every day and all the best! Your time stays here. If you have time, please come back often to see places that have not been properly taken care of. I also hope you can forgive me, thank you for your trust and support! ◆May you bless your life~ :

Клиентите също го харесват