.

.

Кръгли бутилки Cosmo по 4 грама, Празни от PET пластмаса за Еднократна употреба, които не съдържат BPA, с матово-сребрист цвят прижимными капачки (опаковка от 12 броя) (черн?

Кръгли бутилки Cosmo по 4 грама, Празни от PET пластмаса за Еднократна употреба, които не съдържат BPA, с матово-сребрист

мнение на клиента:

BGN 0.00
Наличност
В магазина

Опаковка от 12 празни и повторното използване на бутилки с 12 дискови капаци.Кръгли бутилки Cosmo / под формата на куршуми, изработени от PET пластмаса, не съдържат BPA. Обемът на бутилката е 4 грама / 120 мл. Височина на бутилката : 5,35 инча (136 мм).Диаметър : 1,54 инча (39 мм).Размер на капсула 20/410, изработен от пластмаса полипропилен, съдържащ не BPA.Той е гладка пола с матово-сребрист цвят и бяло с плоски прес-топ.Лека и благородна опаковка.Използвайте за пътни, домашни и козметични средства, шампоан, балсам, лосиони, кремове, течности, гелове, сапуни, за съдове, сапун за тяло, почистващи препарати, стоки за домашни любимци, бои и художествени материали.Произведено в САЩ.Опаковка от 12 празни и повторното използване на бутилки с 12 дискови капаци.Кръгли бутилки Cosmo / под формата на куршуми, изработени от PET пластмаса, не съдържат BPA. Обемът на бутилката е 4 грама / 120 мл. Височина на бутилката : 5,35 инча (136 мм).Диаметър : 1,54 инча (39 мм).Размер на капсула 20/410, изработен от пластмаса полипропилен, съдържащ не BPA.Той е гладка пола с матово-сребрист цвят и бяло с плоски прес-топ.Лека и благородна опаковка.Използвайте за пътни, домашни и козметични средства, шампоан, балсам, лосиони, кремове, течности, гелове, сапуни, за съдове, сапун за тяло, почистващи препарати, стоки за домашни любимци, бои и художествени материали.Произведено в САЩ.Опаковка от 12 празни и повторното използване на бутилки с 12 дискови капаци.Кръгли бутилки Cosmo / под формата на куршуми, изработени от PET пластмаса, не съдържат BPA. Обемът на бутилката е 4 грама / 120 мл. Височина на бутилката : 5,35 инча (136 мм).Диаметър : 1,54 инча (39 мм).Размер на капсула 20/410, изработен от пластмаса полипропилен, съдържащ не BPA.Той е гладка пола с матово-сребрист цвят и бяло с плоски прес-топ.Лека и благородна опаковка.Използвайте за пътни, домашни и козметични средства, шампоан, балсам, лосиони, кремове, течности, гелове, сапуни, за съдове, сапун за тяло, почистващи препарати, стоки за домашни любимци, бои и художествени материали.Произведено в САЩ.

Основни свойства

Клиентите също го харесват